نکات مهم محاسبه میزان نیتروژن مصرفی صنایع غذایی

نکات مهم محاسبه میزان نیتروژن مصرفی صنایع غذایی

در این مطلب نکات مهم جهت محاسبه میزان نیتروژن مصرفی و میزان خلوص مورد نیاز برای صنایع غذایی را بررسی میکنیم:

انتخاب ظرفیت نیتروژن ساز به چندین عامل اصلی وابسته است که به شرح ذیل می باشد:

  1. نوع بسته بندی: در نوع بسته بندی این نکته حائز اهمیت است که بسته بندی به طور کامل سیل(پلمپ) باشد ، یعنی در واقع نیتروژن به مانند ابری از محصول محافظت کند و درون بسته بندی کاملاً عاری از اکسیژن باشد که بسته بندی پیشنهادی ما به صورت بالشتی (Pillow) می باشد.
  2. حجم مصرفی نیتروژن : در رابطه با حجم مصرفی نیتروژن مهم ترین عامل میزان فضای اشغال شده توسط نیتروژن در هر بسته می باشد که پیشنهاد ما %30-50 از حجم خالی بسته بندی با خلوص %9/99 می باشد.
  3. مدت زمان نگهداری : مدت زمان نگهداری محصول به خلوص و حجم اشغال شده توسط نیتروژن وابسته است، هر چه حجم و خلوص در بسته بندی بیشتر باشد مدت زمان نگهداری بیشتر می شود و در نهایت هزینه سرمایه گذاری برای خرید نیتروژن ساز بالا تر می رود که در حالت بهینه خلوص %99.9 و %35-40 حجم اشغالی توسط نیتروژن پیشنهاد می شود.
  4. حجم تولید در ساعت و میزان استفاده از نیتروژن با توجه به بسته بندی بسیار در هزینه ساخت پکیج نیتروژن ساز موثر است و عدم اطلاع از میزان دقیق تولید باعث محاسبه غیرکارشناسی و دقیق در اعلام هزینه سرمایه گذاری جهت خرید پکیج نیتروژن ساز می شود.

جهت مشاوره دقیق نیاز شما و اطلاع از قیمت های روز از طریق راه های ارتباطی ذیل با ما تماس حاصل فرمایید:

تلفن تماس:02182802290

www.fidarfaraz@gmail.com