در این مطلب نکات مهم جهت محاسبه میزان نیتروژن مصرفی و میزان خلوص مورد نیاز برای صنایع غذایی را بررسی میکنیم:
انتخاب ظرفیت نیتروژن ساز به چندین عامل اصلی وابسته است که به شرح ذیل می باشد:
- نوع بسته بندی: در نوع بسته بندی این نکته حائز اهمیت است که بسته بندی به طور کامل سیل(پلمپ) باشد ، یعنی در واقع نیتروژن به مانند ابری از محصول محافظت کند و درون بسته بندی کاملاً عاری از اکسیژن باشد که بسته بندی پیشنهادی ما به صورت بالشتی (Pillow) می باشد.
- حجم مصرفی نیتروژن : در رابطه با حجم مصرفی نیتروژن مهم ترین عامل میزان فضای اشغال شده توسط نیتروژن در هر بسته می باشد که پیشنهاد ما %30-50 از حجم خالی بسته بندی با خلوص %9/99 می باشد.
- مدت زمان نگهداری : مدت زمان نگهداری محصول به خلوص و حجم اشغال شده توسط نیتروژن وابسته است، هر چه حجم و خلوص در بسته بندی بیشتر باشد مدت زمان نگهداری بیشتر می شود و در نهایت هزینه سرمایه گذاری برای خرید نیتروژن ساز بالا تر می رود که در حالت بهینه خلوص %99.9 و %35-40 حجم اشغالی توسط نیتروژن پیشنهاد می شود.
- حجم تولید در ساعت و میزان استفاده از نیتروژن با توجه به بسته بندی بسیار در هزینه ساخت پکیج نیتروژن ساز موثر است و عدم اطلاع از میزان دقیق تولید باعث محاسبه غیرکارشناسی و دقیق در اعلام هزینه سرمایه گذاری جهت خرید پکیج نیتروژن ساز می شود.
جهت مشاوره دقیق نیاز شما و اطلاع از قیمت های روز از طریق راه های ارتباطی ذیل با ما تماس حاصل فرمایید:
تلفن تماس:02182802290
www.fidarfaraz@gmail.com