مطالب

ژنراتور نیتروژن ساز PSA

نیتروژن به دو حالت گاز و مایع تولید میشود که به دو روش صورت میگیرد :

Membrane  تا خلوص 99.8 %

PSA (Pressure Swing Adsorption)  تا خلوص 99.999 %

پکیج نیتروژن ساز به روش PSA (Pressure Swing Adsorption)

در این روش (PSA)  جداسازی و غنی سازی نیتروژن موجود در هوای فشرده شده توسط کمپرسور ، با استفاده از مواد جاذب CMS (Carbon Molecular Sieve) صورت می گیرد . این نوع مواد جاذب با استفاده از جذب متخلخل های سطحی ، مولکول های اکسیژن و رطوبت موجود در هوای فشرده (بخار آب) را از مولکول های نیتروژن تفکیک نموده و پس از اشباع شدن سطح جاذب ، فرآیند احیاء از طریق کاهش فشار انجام می گردد .

از هوای محیط تا نیتروژن !

در این فناوری مجوعه ای از دستگاه ها و تجهیزات جانبی به صورت ذیل بکار گرفته می شوند :

مرحله اول : فشرده سازی هوای محیط به وسیله کمپرسور انجام می شود و پس از آن هوای فشرده خروجی از کمپرسور از تله آبگیر (Water Seprator)  ، دستگاه خشک کن هوای فشرده (تبریدی Refrigeration) یا (جذبی Desiccant) عبور داده می شود تا جذب رطوبت موجود در هوای فشرده به صورت کامل صورت گیرد . توضیح اینکه نوع دستگاه خشک کن با توجه به خلوص مورد نیاز مصرف کننده و موقعیت جغرافیایی محل نصب مشخص خواهد شد . همچنین فیلتر های مورد نیاز با قدرت جذب های ، 0.01 µ ، 0.003µ ،کربن اکتیو و برج کربنی به جهت تمیز کردن های فشرده در مسیر قرار خواهند گرفت و هوای فشرده تمیز و عاری از گرد و غبار ، روغن و رطوبت در مخزن ذخیره هوای فشرده ذخیره می گردد .

مرحله دوم : ورود هوای فشرده خشک و عاری از هرگونه آلودگی وارد مولد نیتروژن می شود و عملیات جداسازی با مواد جاذب CMS انجام می گردد .

مرحله سوم : گاز اکسیژن تفکیک شده از مسیر اگزاست خارج شده و نیتروژن غنی شده به بافر نیتروژن جهت همسان سازی فشار منتقل شده و پس از آن به خط مصرف می رسد .

نیتروژن ساز چگونه عمل می کند:

مولد نیتروژن یک سیستم جاذب دو بستر (دو برجه Twin Tower) است که از دو مخزن آلیاژی پر شده با مواد جاذب CMS ، مجموعه ای از سوپاپ ها ، فیلتر های هوا ، تنظیم کننده فشار و شیر های پنوماتیکی طراحی و ساخته شده است .

عملکرد آن بدین صورت است که هوای خشک و عاری از گرد و غبار به سمت یکی از برج ها هدایت شده و از مواد جاذب CMS  عبور می کند که در این حین با توجه به ساختار منافذ CMS ، اکسیژن و بخار آب سریعتر از نیتروژن جذب می شود ، در نتیجه خلوص نیتروژن جریان گاز به سطح مورد نظر (95% الی 99.999% طبق نیاز مصرف کننده) افزایش پیدا می کند. گاز نیتروژن خروجی از بالای مخزن مورد نظر از طریق شیر پنوماتیکی خروجی با فشار کمتری از هوای فشرده تغذیه وارد مخزن بافر نیتروژن می گردد و پس از همسان سازی فشار گاز به خط مصرف می رسد .

تلفن تماس:02146077319-02146077424

www.fidarfaraz@gmail.com

امروزه هوای فشرده به عنوان چهارمین منبع انرژی پس از الکتریسته، آب و گاز در صنایع مختلف اعم از نفت و گاز و پتروشیمی، معدنی، غذایی، خودرویی، نساجی، بهداشتی و بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. مزیت های منحصر به فردی نظیر قابل ذخیره بودن ، قابلیت تبدیل فشار بالاتر و قابلیت استفاده در دماهای بالا، در توسعه استفاده و بهره برداری از سیستم های هوای فشرده نقش به سزایی داشته است

fidarfaraz@gmail.com

دفتر مرکزی :
تهران ، شهر قدس ، بلوار کلهر ، کوچه پردیس ، پلاک 74 ، طبقه 3 ، واحد 8 تلفن تماس: 02146077424 02182802290

کارخانه:
تهران جاده آدران - شهریار بعد از اتوبان ساوه شهرک صنعتی شهید زواره ای خیابان صنعت 12 پلاک 21

عضویت در خبرنامه

جهت باخبر شدن از جدیدترین اخبار شماره تماس یا ایمیل خود را وارد نمائید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق شرکت فیدار فراز می باشد   طراحی و برنامه نویسی : عامر تجارت خلیج فارس