مطالب

کاربرد گاز نیتروژن (ازت) در صنایع غذایی چیست؟ N2 GAS IN FOOD INDUSTRY

امروزه در صنایع غذایی از مواد شیمیایی مختلفی برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی استفاده می شود، که بخاطر خطرات مواد نگهدارنده شیمیایی می توان از گاز نیتروژن به عنوان جایگزین مواد شیمیایی برای نگهداری مواد غذایی استفاده کرد چرا که این گاز، یک گاز بی اثر می باشد و با هیچ یک از مواد غذایی واکنش شیمیایی انجام نمی دهد و همچنین از اکسید شدن مواد غذایی نیز جلوگیری می کند، هر چقدر در بسته بندی مواد غذایی خلوص این گاز بی اثر بیشتر باشد باعث ماندگاری بیشتری خواهد شد.

در جدول زیر به مقایسه بسته بندی مواد با گاز نیتروژن و هوای اتمسفر می پردازیم:

نوع محصول

بسته بندی با هوا

بسته بندی با نیتروژن

ماهی و غذای دریایی

تا 4 روز

تا 6 روز

گوشت قرمز خام

تا 4 روز

تا 8 روز

سالاد و میوه بسته بندی شده

تا 5 روز

تا 10 روز

غذای آماده

تا 5 روز

تا 21 روز

گوشت طیور

تا 7 روز

تا 21 روز

نان و شیرینی

تا 14 روز

تا 12 هفته

پنیر

تا 4 روز

تا 12 هفته

آجیل و مغز تخمه

تا 8 ماه

تا 2 سال

 

 

جهت مشاوره دقیق نیاز شما و اطلاع از قیمت های روز از طریق راه های ارتباطی ذیل با ما تماس حاصل فرمایید:

تلفن تماس:02182802290-02146077424

www.fidarfaraz@gmail.com

امروزه هوای فشرده به عنوان چهارمین منبع انرژی پس از الکتریسته، آب و گاز در صنایع مختلف اعم از نفت و گاز و پتروشیمی، معدنی، غذایی، خودرویی، نساجی، بهداشتی و بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. مزیت های منحصر به فردی نظیر قابل ذخیره بودن ، قابلیت تبدیل فشار بالاتر و قابلیت استفاده در دماهای بالا، در توسعه استفاده و بهره برداری از سیستم های هوای فشرده نقش به سزایی داشته است

fidarfaraz@gmail.com

دفتر مرکزی :
تهران ، شهر قدس ، بلوار کلهر ، کوچه پردیس ، پلاک 74 ، طبقه 3 ، واحد 8 تلفن تماس: 02146077424 02182802290

کارخانه:
تهران جاده آدران - شهریار بعد از اتوبان ساوه شهرک صنعتی شهید زواره ای خیابان صنعت 12 پلاک 21

عضویت در خبرنامه

جهت باخبر شدن از جدیدترین اخبار شماره تماس یا ایمیل خود را وارد نمائید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق شرکت فیدار فراز می باشد   طراحی و برنامه نویسی : عامر تجارت خلیج فارس