کاربرد گاز نیتروژن (ازت) در صنایع غذایی چیست؟ N2 GAS IN FOOD INDUSTRY

کاربرد گاز نیتروژن (ازت) در صنایع غذایی چیست؟ N2 GAS IN FOOD INDUSTRY

امروزه در صنایع غذایی از مواد شیمیایی مختلفی برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی استفاده می شود، که بخاطر خطرات مواد نگهدارنده شیمیایی می توان از گاز نیتروژن به عنوان جایگزین مواد شیمیایی برای نگهداری مواد غذایی استفاده کرد چرا که این گاز، یک گاز بی اثر می باشد و با هیچ یک از مواد غذایی واکنش شیمیایی انجام نمی دهد و همچنین از اکسید شدن مواد غذایی نیز جلوگیری می کند، هر چقدر در بسته بندی مواد غذایی خلوص این گاز بی اثر بیشتر باشد باعث ماندگاری بیشتری خواهد شد.

در جدول زیر به مقایسه بسته بندی مواد با گاز نیتروژن و هوای اتمسفر می پردازیم:

نوع محصول

بسته بندی با هوا

بسته بندی با نیتروژن

ماهی و غذای دریایی

تا 4 روز

تا 6 روز

گوشت قرمز خام

تا 4 روز

تا 8 روز

سالاد و میوه بسته بندی شده

تا 5 روز

تا 10 روز

غذای آماده

تا 5 روز

تا 21 روز

گوشت طیور

تا 7 روز

تا 21 روز

نان و شیرینی

تا 14 روز

تا 12 هفته

پنیر

تا 4 روز

تا 12 هفته

آجیل و مغز تخمه

تا 8 ماه

تا 2 سال

 

 

جهت مشاوره دقیق نیاز شما و اطلاع از قیمت های روز از طریق راه های ارتباطی ذیل با ما تماس حاصل فرمایید:

تلفن تماس:02182802290-02146077424

www.fidarfaraz@gmail.com